Life Light LED
Keresés : led_06.jpg (2 269 bytes)
Kezdőlap  |   Kapcsolat  |   Cégünkről  |   Üzleteink  |   Akciós termékek  |   Hírek  |   Vásárlási feltételek  |    Kosár Kosár
BELÉPÉS
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ipari termékek

LG klimák


Melege van, de nem szeret sokáig várni míg lehűl a szoba? Néha fázik, néha megsül, mert folyamatosan ki-be kell kapcsolgatnia légkondicionálóját? Egyenletes hőmérsékletre vágyik otthonában? Zavarja a gép alapzaja? Válassza az LG Inverter V technológiájú légkondicionálót, mely egyszerű és gyors hűtést biztosít. A légkimenetel optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, ami alig több mint 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét. Az antibakteriális szűrő felfogja a 10 ?m-nél nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő mikroporszűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, így magához vonzza és összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a pollent és finomport, amelyek légzőszervi megbetegedéseket, valamint allergiát okozhatnak. Az LG új, Inverter V technológiája forradalmasítja a légkondicionálók energiahatékonyságát. Élvezze az LG teljesítményét csendes működés és energiamegtakarítás mellett.
Hűtés: 2,5 kW
Fűtés: 3,2 kW
Szobaméret: 11-36 m2

Ár: 135425 Ft + ÁFA (171990 Ft)Melege van, de nem szeret sokáig várni míg lehűl a szoba? Néha fázik, néha megsül, mert folyamatosan ki-be kell kapcsolgatnia légkondicionálóját? Egyenletes hőmérsékletre vágyik otthonában? Zavarja a gép alapzaja? Válassza az LG Inverter V technológiájú légkondicionálót, mely egyszerű és gyors hűtést biztosít. A légkimenetel optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, ami alig több mint 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét. Az antibakteriális szűrő felfogja a 10 ?m-nél nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő mikroporszűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, így magához vonzza és összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a pollent és finomport, amelyek légzőszervi megbetegedéseket, valamint allergiát okozhatnak. Az LG új, Inverter V technológiája forradalmasítja a légkondicionálók energiahatékonyságát. Élvezze az LG teljesítményét csendes működés és energiamegtakarítás mellett.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,1 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 141000 Ft + ÁFA (179070 Ft)A csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheti a hűs levegőt, miközben energiát takaríthat meg. Ha megnyomta az aktív energiaszabályozási nyomógombot, a motor maximális frekvenciája (Hz) a szabályozási energiafogyasztási szintre korlátozódik. Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3 dB-lel is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is. A széleskörű, automatikus tisztító funkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára. A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák, baktériumok és vírusok különböző típusát.
Hűtés: 2,5 kW
Fűtés: 3,1 kW
Szobaméret: 11-36 m2

Ár: 160000 Ft + ÁFA (203200 Ft)Az antibakteriális légszúrő a védelem első vonala, mely elsőként fogja fel a 10 µm-nél nagyobb porszemcséket, majd eltünteti az egyéb forrásból eredő kisebb részecskéket és baktériumokat. A teljes felületet fedő borítás eltávolítható, s ezáltal a légkondicionáló tisztítása könnyebbé válik. A szűrő felületének elektrosztatikus feltöltődése összegyűjti a káros mikroszkópikus anyagokat (0,3 µm). A szűrő felületet csöves kialakítású a porfelfogó teljesítmény növelése érdekében. Alacsonyan tartva a nyomásveszteséget, a levegőmennyiség csökkentése nélkül és a hűtési hatékonyság fenntartása mellett. A csendes üzemmód halkabb, nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével. A háromirányú légterelő-funkció gyorsan és hatékonyan, több irányba fújva juttatja el a hideg és a meleg levegőt a szoba minden szegletébe. Az artcool Stylist Inverter V képes hangulatának megfelelő megvilágításban feltűntetni a kívánt teret. Az egyszerű és újszerű szabályzón érintőképernyő segíti az alapvető funkciók gyors beállítását. A csövek számára biztosított tér szélesebb, mint a versenytársak termékein, így a teljes telepítési folyamat könnyebbé válik, ugyanakkor ez a tér elrejti a rendezetlen részeket, így alkotva egységes képet. Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Élvezze a kényelmes otthoni környezetét világszínvonalú energiahatékonyság és energiamegtakarítás mellett. A második a légkifúvóban a légáramot csökkentő örvény redukálásával és a ventilátor méreteinek növelésével a légáramlás értékét 12 mm3-ről 15,5 mm3-re emeltük. A konverter-bekapcsolások számának szabályzásával optimalizáltuk az áramlás idejét az energiafogyasztási állapottal összhangban. Ezen felül, magasabb teljesítményt és tökéletesebb energiahatékonyságot értünk el mint a hagyományos, inverteres klímaberendezéseknél, azzal, hogy csökkentettük az energiaveszteséget egy fejlett, SiC-nek nevezett anyagkomponens használatával.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 5,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 169000 Ft + ÁFA (214630 Ft)Hűtés: kW
Fűtés: kW
Szobaméret: m2

Ár: 180000 Ft + ÁFA (228600 Ft)Hűtés: kW
Fűtés: kW
Szobaméret: m2

Ár: 180000 Ft + ÁFA (228600 Ft)A prémium kategóriás LG Artcool Mirror klímaberendezése a gyártó jelenlegi csúcskészüléke, mely a létező összes extrával fel van szerelve. A kimagasló műszaki tartalom mellett az LG a küllemre is nagy hangsúlyt fektetett, a fekete minimalista megjelenés a legigényesebb kialakítású szobákba is tökéletesen mutat. A készülék egyik legkülönlegesebb jellemzője a Plasmaster Ionizátor, mely hatékonyan képes elpusztítani a levegőben lévő káros vírusokat és baktériumokat. Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hatékony, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. A beszívó csatlakozások számát kettőről egyre csökkentettük a hűtőközeg-kompresszió hatékonyságának növelése érdekében, alacsony sebességfokozati feltételek mellett. A készülék egyenáramú motorja jelenleg a világ egyik leghatékonyabb motorjaként van számon tartva. Az LG artcool klímaberendezés szinte zajtalan működéséért a gyártó egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, feredlapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motorja a felelős.
Hűtés: 2,5 kW
Fűtés: 3,1 kW
Szobaméret: 11-36 m2

Ár: 236000 Ft + ÁFA (299720 Ft)Hűtés: kW
Fűtés: kW
Szobaméret: m2

Ár: 237795 Ft + ÁFA (302000 Ft)A prémium kategóriás LG Artcool Mirror klímaberendezése a gyártó jelenlegi csúcskészüléke, mely a létező összes extrával fel van szerelve. A kimagasló műszaki tartalom mellett az LG a küllemre is nagy hangsúlyt fektetett, a fekete minimalista megjelenés a legigényesebb kialakítású szobákba is tökéletesen mutat. A készülék egyik legkülönlegesebb jellemzője a Plasmaster Ionizátor, mely hatékonyan képes elpusztítani a levegőben lévő káros vírusokat és baktériumokat. LG forradalmian új Inverter V technológiája hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Élvezze a kényelmes otthoni környezetét világszínvonalú energiahatékonyságú és energiamegtakarítás mellett. Tökéletesített energiahatékonyság a 3 csőköteges hibrid hőcserélőnek és a növelt járatszámú csőnek köszönhetően. A hőcserélő hatékonyságát nagyban növeltük azzal, hogy még egy köteget helyeztünk a hibrid hőcserélőbe a felületnövelés érdekében. A hőveszteséget különböző átmérőjű csövek használatával csökkentettük. A cső belterét a járatszámok növelésével 40%-kal megnöveltük. A konverter-bekapcsolások számának szabályzásával optimalizáltuk az áramlás idejét az energiafogyasztási állapottal összhangban. Ezen felül, magasabb teljesítményt és tökéletesebb energiahatékonyságot érünk el, mint a hagyományos inverteres klímaberendezéseknél, azzal, hogy csökkentettük az energiaveszteséget egy fejlett, SiC-nek nevezett anyagkomponens használatáv. Az LG Athena Xtreme Inverter V biztosítja az extrém fűtési funkciót, mely folyamatosan képes a beltéri hőmérsékletet 9°C-13°C között tartani, azaz akár temperálni. Az LG légkondicionálók alacsonyzajszinttel működnek, s ezt az LG egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motor technológiája teszi lehetővé. E technológia segítségével sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt és biztosítani a csendes működést. A széleskörű automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára. A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák, baktériumok és vírusok különböző típusától.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 246000 Ft + ÁFA (312420 Ft)A csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheti a hűs levegőt, miközben energiát takaríthat meg. Ha megnyomta az aktív energiaszabályozási nyomógombot, a motor maximális frekvenciája (Hz) a szabályozási energiafogyasztási szintre korlátozódik. Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3 dB-lel is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is. A széleskörű, automatikus tisztító funkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára. A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák, baktériumok és vírusok különböző típusát.
Hűtés: 5,0 kW
Fűtés: 5,8 kW
Szobaméret: 45-58 m2

Ár: 259000 Ft + ÁFA (328930 Ft)A csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheti a hűs levegőt, miközben energiát takaríthat meg. Ha megnyomta az aktív energiaszabályzási nyomógombot, a motor maximális frekvenciája (Hz) a szabályzási energiafogyasztási szintre korlátozódik. Az aktív energiaszabályzó funkció hatékony módja annak, hogy élvezze a hűtést, miközben energiát takarít meg. A csökkentett energiafogyasztás ellenére is élvezni tudja a hűtést. A csendes üzemmód halkabb nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével. Az LG légkondicionálók alacsony zajszinttel működnek, s ezt az LG egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motor technológiája teszi lehetővé. E technológia segítségével sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt és biztosítani a csendes működést. Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3 dB-lel is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is. A széleskörű automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára.
Hűtés: 2,5 kW
Fűtés: 3,1 kW
Szobaméret: 11-36 m2

Ár: 307000 Ft + ÁFA (389890 Ft)A csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheti a hűs levegőt, miközben energiát takaríthat meg. Ha megnyomta az aktív energiaszabályzási nyomógombot, a motor maximális frekvenciája (Hz) a szabályzási energiafogyasztási szintre korlátozódik. Az aktív energiaszabályzó funkció hatékony módja annak, hogy élvezze a hűtést, miközben energiát takarít meg. A csökkentett energiafogyasztás ellenére is élvezni tudja a hűtést. A csendes üzemmód halkabb nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével. Az LG légkondicionálók alacsony zajszinttel működnek, s ezt az LG egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motor technológiája teszi lehetővé. E technológia segítségével sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt és biztosítani a csendes működést. Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3 dB-lel is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is. A széleskörű automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 5,1 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 314000 Ft + ÁFA (398780 Ft)A Samsung légkondicionáló egyedülálló háromszög alakú kivitelezése növeli a teljesítményt, a hideg levegőt gyorsabban és messzebbre áramoltatja otthonában, a Smart Inverternek köszönhetően pedig lényegesen nagyobb energiahatékonysággal teszi mindezt. A Samsung klímaberendezés a Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével rövid idő alatt lehűti a levegőt, így a kívánt hőmérsékletet hamar eléri. Ezután automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Így Ön nem fog fázni, és nem kell folyamatosan kézi beállításokat végeznie, valamint a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatnia. A Samsung klímaberendezés energia-hatékony EER 10.1-es Smart Invertert alkalmaz. Mivel anélkül tudja fenntartani a kívánt hőmérsékletet, hogy gyakran ki és bekapcsolná a készüléket, akár 70%-kal kevesebb energiát is fogyaszthat. A Smart Inverter segít abban, hogy Ön hosszú időn keresztül komfortosan érezze magát, mindezt a legkisebb energiafogyasztás mellett. A Samsung légkondicionáló Single User (egyszemélyes felhasználó) üzemmódja kisebb kompresszor kapacitást igényel, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, míg Önnek komfortos környezetet biztosít. Akkor is használhatja, ha egyedül van és még egy forró napon sem kell aggódnia a villanyszámla miatt. A kis energiafogyasztásnak köszönhetően a környezetet is védi. A Samsung légkondicionáló a legszélsőségesebb körülmények között is megállja a helyét. A Triple Protector Plus (háromszoros plusz védelem) technológiája meggátolja, a kompresszor vagy a vezérlőegység túlterhelését, melyet az elektromos kisülések vagy a feszültségingadozás okozhat, külön feszültségszabályozó berendezés nélkül. Rozsdamentes bevonata meggátolja a kondenzátor és a külső borítás korrózióját. A nagyobb kondenzátornak és az optimalizált hűtőanyag áramoltatásnak köszönhetően extrém forró (akár 58°C-os) környezetben is megállja a helyét.
Hűtés: 5,2 kW
Fűtés: 6,1 kW
Szobaméret: 45-58 m2

Ár: 340000 Ft + ÁFA (431800 Ft)A DC hajtás hozzáadásával jelentős teljesítménynövekedést és a rendszerjellemzők javulását tudjuk elérni. Ezek az előnyök gyors indítást és a javuló teljesítményt tesznek lehetővé. A szűrő felületes wasabi részecskékkel van bevonva, ami meggátolja a baktériumok és gombák elszaporodását. A japán éttermekből ismerős lehet a csípős tisztító hatású wasabi. A wasabi szúrós összetevőjének magas fertőtlenítő hatása van, amelyet a nyers hal tartósítására is használnak. Esetleges áramszünet esetén a készülék újra indul az elöző beállított programnak megfelelően.
Hűtés: 5,0 kW
Fűtés: 8,0 kW
Szobaméret: 60-75 m2

Ár: 342000 Ft + ÁFA (434340 Ft)LG forradalmian új Inverter V technológiája hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Élvezze a kényelmes otthoni környezetét világszínvonalú energiahatékonyságú és energiamegtakarítás mellett. Tökéletesített energiahatékonyság a 3 csőköteges hibrid hőcserélőnek és a növelt járatszámú csőnek köszönhetően. A hőcserélő hatékonyságát nagyban növeltük azzal, hogy még egy köteget helyeztünk a hibrid hőcserélőbe a felületnövelés érdekében. A hőveszteséget különböző átmérőjű csövek használatával csökkentettük. A cső belterét a járatszámok növelésével 40%-kal megnöveltük. A konverter-bekapcsolások számának szabályzásával optimalizáltuk az áramlás idejét az energiafogyasztási állapottal összhangban. Ezen felül, magasabb teljesítményt és tökéletesebb energiahatékonyságot érünk el, mint a hagyományos inverteres klímaberendezéseknél, azzal, hogy csökkentettük az energiaveszteséget egy fejlett, SiC-nek nevezett anyagkomponens használatáv. Az LG Athena Xtreme Inverter V biztosítja az extrém fűtési funkciót, mely folyamatosan képes a beltéri hőmérsékletet 9°C-13°C között tartani, azaz akár temperálni. Az LG légkondicionálók alacsonyzajszinttel működnek, s ezt az LG egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motor technológiája teszi lehetővé. E technológia segítségével sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt és biztosítani a csendes működést. A széleskörű automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára. A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák, baktériumok és vírusok különböző típusától.
Hűtés: 2,5 kW
Fűtés: 3,1 kW
Szobaméret: 11-36 m2

Ár: 350000 Ft + ÁFA (444500 Ft)


Akciós LED termékek
LEDes járműlámpák fej szerint