Life Light LED
Keresés : led_06.jpg (2 269 bytes)
Kezdőlap  |   Kapcsolat  |   Cégünkről  |   Üzleteink  |   Akciós termékek  |   Hírek  |   Vásárlási feltételek  |    Klímák  |    Kosár Kosár
BELÉPÉS
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ipari termékek

Daikin klimák


Hűtés: kW
Fűtés: kW
Szobaméret: m2

Ár: 45661 Ft + ÁFA (57990 Ft)Daikin
Hűtés: 0 kW
Fűtés: kW
Szobaméret: 0 m2

Ár: 52000 Ft + ÁFA (66040 Ft)Hűtés: kW
Fűtés: kW
Szobaméret: m2

Ár: 66929 Ft + ÁFA (85000 Ft)A Daikin FTXB-C sorozat, a paletta belépő szintjét képviseli. A hírhedten megbízható, Japán minőségű klímaberendezések különlegessége, a kizárólag luxus kategóriában található több rétegű TITÁNIUM APATIT szűrő és az extra halk, 21 dB(A) működés. Az FTXB-C sorozat extra funkciói mellett, nagyszerű külsővel is rendelkezik, a matt fényezésnek köszönhetően bármilyen szobában elegánsan mutat a falon. A stílusos, matt előlap bármely környezetbe jól illeszkedik és könnyen tisztítható. Az automatikus függőleges légterelés a lamellák le- és felfelé történő mozgatásával hatékony levegő- és hőmérséklet eloszlást biztosít az egész helyiségben. A a maximális kényelem fokozásáért a turbó üzemmód választásával a helyiséget gyorsan lehűti vagy felfűti. 21 dB(A) hangnyomás szintjével az új FTXB-C beltéri egység szinte teljesen hangtal, ezért nagyon jó választás lehet kisebb, illetve nagyobb hálószobákba is. A Daikin titánium apatit szűrő hatékonyan képes eltávolítani a levegőben szálló részecskéket, valamint képes lebontani a szagokat, úgymint a dohány és házi állatok szagát. Még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is képes csapdába ejteni, a baktériumokat és allergéneket gyakorlatilag 100%-os hatékonysággal irtja ki. A nagy teljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással elérje a maximális teljesítményt. A magas villanyszámla miatt sem kell aggódnia, ugyanis 20 perc elteltével a berendezés automatikusan viszavált normál üzemmódba, megakadályozva az energiapazarlást. A komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, a legkellemesebb hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy egyenesen az emberekre irányítsa a légáramot.
Hűtés: 3,3 kW
Fűtés: 3,5 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 157080 Ft + ÁFA (199492 Ft)A Samsung légkondicionáló egyedülálló háromszög alakú kivitelezése növeli a teljesítményt, a hideg levegőt gyorsabban és messzebbre áramoltatja otthonában, a Smart Inverternek köszönhetően pedig lényegesen nagyobb energiahatékonysággal teszi mindezt. A Samsung klímaberendezés a Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével rövid idő alatt lehűti a levegőt, így a kívánt hőmérsékletet hamar eléri. Ezután automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Így Ön nem fog fázni, és nem kell folyamatosan kézi beállításokat végeznie, valamint a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatnia. A Samsung klímaberendezés energia-hatékony EER 10.1-es Smart Invertert alkalmaz. Mivel anélkül tudja fenntartani a kívánt hőmérsékletet, hogy gyakran ki és bekapcsolná a készüléket, akár 70%-kal kevesebb energiát is fogyaszthat. A Smart Inverter segít abban, hogy Ön hosszú időn keresztül komfortosan érezze magát, mindezt a legkisebb energiafogyasztás mellett. A Samsung légkondicionáló Single User (egyszemélyes felhasználó) üzemmódja kisebb kompresszor kapacitást igényel, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, míg Önnek komfortos környezetet biztosít. Akkor is használhatja, ha egyedül van és még egy forró napon sem kell aggódnia a villanyszámla miatt. A kis energiafogyasztásnak köszönhetően a környezetet is védi. A Samsung légkondicionáló a legszélsőségesebb körülmények között is megállja a helyét. A Triple Protector Plus (háromszoros plusz védelem) technológiája meggátolja, a kompresszor vagy a vezérlőegység túlterhelését, melyet az elektromos kisülések vagy a feszültségingadozás okozhat, külön feszültségszabályozó berendezés nélkül. Rozsdamentes bevonata meggátolja a kondenzátor és a külső borítás korrózióját. A nagyobb kondenzátornak és az optimalizált hűtőanyag áramoltatásnak köszönhetően extrém forró (akár 58°C-os) környezetben is megállja a helyét.
Hűtés: 5,4 kW
Fűtés: 6,4 kW
Szobaméret: 45-60 m2

Ár: 225080 Ft + ÁFA (285852 Ft)


LEDes járműlámpák fej szerint