Life Light LED
Keresés : led_06.jpg (2 269 bytes)
Kezdőlap  |   Kapcsolat  |   Cégünkről  |   Üzleteink  |   Akciós termékek  |   Hírek  |   Vásárlási feltételek  |    Kosár Kosár
BELÉPÉS
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ipari termékek

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, a nálunk vásárolt klímákat díjtalanul házhoz szállítjuk

Klímaszerelés

Tisztelt Ügyfeleink!

A klímák beszerelését Érvényes F-gáz azonosítóval rendelkező Szerelőink végzik el.

Minden amit a klímaszerelésről tudni érdmes!

1. Mennyibe kerül egy klímaberendezés felszerelése?

A klíma felszerelését megelőzően ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely során az alábbi paraméterek alapján kerül megállapításra a végső ár:

- csövezés távolsága (beltéri és kültéri egység távolsága)

- cseppvíz elvezetés

- falátfúrások

- kültéri egység elhelyezése

- elektromos bekötés

- klímaberendezés mérete

Nagy általánosságban elmondható, hogy 1db oldalfali Mono split klímaberendezés felszerelése 40 000 - 65 000 Ft + ÁFA között mozog.

 2. Mit tartalmaz a klímaszerelés?

- Beltéri egység felszerelése

- Kültéri egység felszerelése

- Szigetelt feronvezeték pár

- Elektromos kábel

- Kommunikációs vezeték kiépítés

- Kültéri rezgéscsillapító bakok

- Kondenzvíz vezeték

.- Horony vésés

- Hűtőközeg feltöltés

- Nyomáspróba

- Beüzemelés

7kW -os klímák


Magas hatásfok az inverter technológia és a kettős forgódugattyús kompresszor kombinációjának köszönhetően. Kiemelkedőn magas hatékonyság résztelheléskor. Alacsony áramfogyasztás - alacsony üzemeltetési költségek. Amennyiben a valós és kívánt hőmérséklet közötti különbség nagy, az inverter PAM üzemmódba kapcsol. Ez magas teljesítményt eredményez és így gyorsan elérjük a kívánt hőmérsékletet. Amennyiben a valós és a kívánt hőmérséklet közötti különbség kicsi, az inverter PWM üzemmódba vált. Ebben az üzemmódban a legalacsonyabb az áramfelvétel, így a hatékonyság ilyenkor a legmagasabb. Számos klímaberendezés legalább az egyik vezérlést hasznosítja. Csak a TOSHIBA egyenáramú hybrid inverter készüléke integrálja mindkét technológiát, amivel kiváló eredményeket ér el.
Hűtés: 6,2 kW
Fűtés: 6,7 kW
Szobaméret: 60-80 m2

Ár: 249990 Ft + ÁFA (317487 Ft)A prémium kategóriás LG Artcool Mirror klímaberendezése a gyártó jelenlegi csúcskészüléke, mely a létező összes extrával fel van szerelve. A kimagasló műszaki tartalom mellett az LG a küllemre is nagy hangsúlyt fektetett, a fekete minimalista megjelenés a legigényesebb kialakítású szobákba is tökéletesen mutat. A készülék egyik legkülönlegesebb jellemzője a Plasmaster Ionizátor, mely hatékonyan képes elpusztítani a levegőben lévő káros vírusokat és baktériumokat. Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hatékony, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. A beszívó csatlakozások számát kettőről egyre csökkentettük a hűtőközeg-kompresszió hatékonyságának növelése érdekében, alacsony sebességfokozati feltételek mellett. A készülék egyenáramú motorja jelenleg a világ egyik leghatékonyabb motorjaként van számon tartva. Az LG artcool klímaberendezés szinte zajtalan működéséért a gyártó egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, feredlapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motorja a felelős.
Hűtés: 6,8 kW
Fűtés: 8,0 kW
Szobaméret: 60-75 m2

Ár: 270470 Ft + ÁFA (343497 Ft)Az Econavi beépített emberi aktivitás érzékelővel, valamint új napfény-érzékelési technológiával rendelkezik, a teljesítmény beállítása, és ezáltal a maximális kényelem és megtakarítás biztosítása érdekében. Az Econavi nem csak légáramlás irányát és mértékét optimalizálja az emberi jelenlétnek megfelelően, hanem automatikusan csökkenti a hűtőteljesítményt, amennyiben csökken/megszűnik a napsugárzás. Az Econavi segítségével akár 38%-os energimegtakarítás is elérhető, és ehhez a kényelemről sem kell lemondania. Ezenfelül a Nanoe-G forradalmian új légtisztító rendszere a nanomérető finomrészecskéknek köszönhetően képes kiszűrni és elpusztítani a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusok, mint például baktériumok, vírusok és penész 99%-át.
Hűtés: 6,8 kW
Fűtés: 8,0 kW
Szobaméret: 60-75 m2

Ár: 270470 Ft + ÁFA (343497 Ft)A DC hajtás hozzáadásával jelentős teljesítménynövekedést és a rendszerjellemzők javulását tudjuk elérni. Ezek az előnyök gyors indítást és a javuló teljesítményt tesznek lehetővé. A szűrő felületes wasabi részecskékkel van bevonva, ami meggátolja a baktériumok és gombák elszaporodását. A japán éttermekből ismerős lehet a csípős tisztító hatású wasabi. A wasabi szúrós összetevőjének magas fertőtlenítő hatása van, amelyet a nyers hal tartósítására is használnak. Esetleges áramszünet esetén a készülék újra indul az elöző beállított programnak megfelelően.
Hűtés: 5,0 kW
Fűtés: 8,0 kW
Szobaméret: 60-75 m2

Ár: 342000 Ft + ÁFA (434340 Ft)A Samsung légkondicionáló egyedülálló háromszög alakú kivitelezése növeli a teljesítményt, a hideg levegőt gyorsabban és messzebbre áramoltatja otthonában, a Smart Inverternek köszönhetően pedig lényegesen nagyobb energiahatékonysággal teszi mindezt. A Samsung klímaberendezés a Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével rövid idő alatt lehűti a levegőt, így a kívánt hőmérsékletet hamar eléri. Ezután automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Így Ön nem fog fázni, és nem kell folyamatosan kézi beállításokat végeznie, valamint a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatnia. A Samsung klímaberendezés energia-hatékony EER 10.1-es Smart Invertert alkalmaz. Mivel anélkül tudja fenntartani a kívánt hőmérsékletet, hogy gyakran ki és bekapcsolná a készüléket, akár 70%-kal kevesebb energiát is fogyaszthat. A Smart Inverter segít abban, hogy Ön hosszú időn keresztül komfortosan érezze magát, mindezt a legkisebb energiafogyasztás mellett. A Samsung légkondicionáló Single User (egyszemélyes felhasználó) üzemmódja kisebb kompresszor kapacitást igényel, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, míg Önnek komfortos környezetet biztosít. Akkor is használhatja, ha egyedül van és még egy forró napon sem kell aggódnia a villanyszámla miatt. A kis energiafogyasztásnak köszönhetően a környezetet is védi. A Samsung légkondicionáló a legszélsőségesebb körülmények között is megállja a helyét. A Triple Protector Plus (háromszoros plusz védelem) technológiája meggátolja, a kompresszor vagy a vezérlőegység túlterhelését, melyet az elektromos kisülések vagy a feszültségingadozás okozhat, külön feszültségszabályozó berendezés nélkül. Rozsdamentes bevonata meggátolja a kondenzátor és a külső borítás korrózióját. A nagyobb kondenzátornak és az optimalizált hűtőanyag áramoltatásnak köszönhetően extrém forró (akár 58°C-os) környezetben is megállja a helyét.
Hűtés: 6,8 kW
Fűtés: 8,0 kW
Szobaméret: 60-75 m2

Ár: 397700 Ft + ÁFA (505079 Ft)


Akciós LED termékek
LEDes járműlámpák fej szerint