Life Light LED
Keresés : led_06.jpg (2 269 bytes)
Kezdőlap  |   Kapcsolat  |   Cégünkről  |   Üzleteink  |   Akciós termékek  |   Hírek  |   Vásárlási feltételek  |    Kosár Kosár
BELÉPÉS
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ipari termékek

 

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, a nálunk vásárolt klímákat díjtalanul házhoz szállítjuk

Klímaszerelés

Tisztelt Ügyfeleink!

A klímák beszerelését Érvényes F-gáz azonosítóval rendelkező Szerelőink végzik el.

Minden amit a klímaszerelésről tudni érdmes!

1. Mennyibe kerül egy klímaberendezés felszerelése?

A klíma felszerelését megelőzően ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, mely során az alábbi paraméterek alapján kerül megállapításra a végső ár:

- csövezés távolsága (beltéri és kültéri egység távolsága)

- cseppvíz elvezetés

- falátfúrások

- kültéri egység elhelyezése

- elektromos bekötés

- klímaberendezés mérete

Nagy általánosságban elmondható, hogy 1db oldalfali Mono split klímaberendezés felszerelése 40 000 - 65 000 Ft + ÁFA között mozog.

 2. Mit tartalmaz a klímaszerelés?

- Beltéri egység felszerelése

- Kültéri egység felszerelése

- Szigetelt feronvezeték pár

- Elektromos kábel

- Kommunikációs vezeték kiépítés

- Kültéri rezgéscsillapító bakok

- Kondenzvíz vezeték

.- Horony vésés

- Hűtőközeg feltöltés

- Nyomáspróba

- Beüzemelés

3,5kW -os klímák


0
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 121888 Ft + ÁFA (154798 Ft)A Hisense klímaberendezések R410A hűtőközeget használnak, melynek GWP értéke nagyobb mint 150. (Az érték az EU 517/2014-es szabvány szerint megállapítva.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,2 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 124409 Ft + ÁFA (158000 Ft)A Midea Aurora, a méltán híres Luna széria továbbfejlesztett válzotata hatékonyabb és halkabb kompresszorral, valamint fejlettebb, designosabb beltéri egységgel. Az új 2015-ös Aurora a legújabb trendeknek megfelelően, megnövelt lamella kialakítással és legömbölyített élekkel rendelkezik, így szinte bármilyen környezetben elegánsan mutat. Az új beltéri egységek megnövelt méretű, rejtett LED kijelzővel rendelkeznek, így távolról is jól látható a beállított hőfok!
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 126000 Ft + ÁFA (160020 Ft)A SUPER gomb megnyomásával azonnal érezheti a hideg levegő áramlását. A belső egység meghibásodása esetén a hibaüzenet a külső kijelzőn jelenik meg. A készülék folytatja a működését, amint az áramellátás helyreállt, manuális beavatkozás nélkül. Beállíthat egy adott időpontot, hogy mikor kapcsoljon be/ki automatikusan a készülék. Megakadályozza, hogy a hideg levegő a párologtatóba kerüljön, ha a párologtató hőmérséklete túl alacsony. A távirányítóban elhelyezett hőmérő érzékeli a környezete hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységbe így magasabb komfortérzetet képes biztosítani. A smart gomb használatával a készülék a legoptimálisabb hőmérsékleten fog üzemelni a szoba hőmérsékletének függvényében. 22 dB(A) hangnyomással üzemel, így elég halk ahhoz, hogy nyugodtan aludjon, 4 különböző alvásimód közül választhat.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,1 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 138990 Ft + ÁFA (176517 Ft)Melege van, de nem szeret sokáig várni míg lehűl a szoba? Néha fázik, néha megsül, mert folyamatosan ki-be kell kapcsolgatnia légkondicionálóját? Egyenletes hőmérsékletre vágyik otthonában? Zavarja a gép alapzaja? Válassza az LG Inverter V technológiájú légkondicionálót, mely egyszerű és gyors hűtést biztosít. A légkimenetel optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, ami alig több mint 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét. Az antibakteriális szűrő felfogja a 10 ?m-nél nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő mikroporszűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, így magához vonzza és összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a pollent és finomport, amelyek légzőszervi megbetegedéseket, valamint allergiát okozhatnak. Az LG új, Inverter V technológiája forradalmasítja a légkondicionálók energiahatékonyságát. Élvezze az LG teljesítményét csendes működés és energiamegtakarítás mellett.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,1 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 141000 Ft + ÁFA (179070 Ft)Az Econavi beépített emberi aktivitás érzékelővel, valamint új napfény-érzékelési technológiával rendelkezik, a teljesítmény beállítása, és ezáltal a maximális kényelem és megtakarítás biztosítása érdekében. Az Econavi nem csak légáramlás irányát és mértékét optimalizálja az emberi jelenlétnek megfelelően, hanem automatikusan csökkenti a hűtőteljesítményt, amennyiben csökken/megszűnik a napsugárzás. Az Econavi segítségével akár 38%-os energiamegtakarítás is elérhető, és ehhez a kényelemről sem kell lemondania. Ezenfelül a Nanoe-G forradalmian új légtisztító rendszere a nanoméretű finomrészecskéknek köszönhetően képes kiszűrni és elpusztítani a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusok, mint például baktériumok, vírusok és penész 99%-át.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 150394 Ft + ÁFA (191000 Ft)A Midea Mission a gyártó egyik legkiemelkedőbb ár/érték aránnyal rendelkező szériája: Funkcóit, energiafogyasztását és hatékonyságát tekintve a felső kategóriához tartozik, az ára viszont sokkal inkább a középkategóriába sorolja. A gyári WIFI vezérlésnek köszönhetően egy telefonos applikáció segítségével távolról is vezérelhető a berendezés, így a nyári kánikulában elég egy gombnyomás ahhoz, hogy kellemes hőmérséklet fogadja otthon. A WIFI vezérlés mellett a Midea Mission fel van szerelve a gyártó különleges Szuper plazma légszűrőjével, aminek köszönhetően otthona levegőjét még tisztábbá varázsolhatja!
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 3,8 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 158000 Ft + ÁFA (200660 Ft)Az antibakteriális légszúrő a védelem első vonala, mely elsőként fogja fel a 10 µm-nél nagyobb porszemcséket, majd eltünteti az egyéb forrásból eredő kisebb részecskéket és baktériumokat. A teljes felületet fedő borítás eltávolítható, s ezáltal a légkondicionáló tisztítása könnyebbé válik. A szűrő felületének elektrosztatikus feltöltődése összegyűjti a káros mikroszkópikus anyagokat (0,3 µm). A szűrő felületet csöves kialakítású a porfelfogó teljesítmény növelése érdekében. Alacsonyan tartva a nyomásveszteséget, a levegőmennyiség csökkentése nélkül és a hűtési hatékonyság fenntartása mellett. A csendes üzemmód halkabb, nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével. A háromirányú légterelő-funkció gyorsan és hatékonyan, több irányba fújva juttatja el a hideg és a meleg levegőt a szoba minden szegletébe. Az artcool Stylist Inverter V képes hangulatának megfelelő megvilágításban feltűntetni a kívánt teret. Az egyszerű és újszerű szabályzón érintőképernyő segíti az alapvető funkciók gyors beállítását. A csövek számára biztosított tér szélesebb, mint a versenytársak termékein, így a teljes telepítési folyamat könnyebbé válik, ugyanakkor ez a tér elrejti a rendezetlen részeket, így alkotva egységes képet. Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Élvezze a kényelmes otthoni környezetét világszínvonalú energiahatékonyság és energiamegtakarítás mellett. A második a légkifúvóban a légáramot csökkentő örvény redukálásával és a ventilátor méreteinek növelésével a légáramlás értékét 12 mm3-ről 15,5 mm3-re emeltük. A konverter-bekapcsolások számának szabályzásával optimalizáltuk az áramlás idejét az energiafogyasztási állapottal összhangban. Ezen felül, magasabb teljesítményt és tökéletesebb energiahatékonyságot értünk el mint a hagyományos, inverteres klímaberendezéseknél, azzal, hogy csökkentettük az energiaveszteséget egy fejlett, SiC-nek nevezett anyagkomponens használatával.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 5,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 169000 Ft + ÁFA (214630 Ft)0
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 175700 Ft + ÁFA (223139 Ft)A SUPER gomb megnyomásával azonnal érezheti a hideg levegő áramlását. A belső egység meghibásodása esetén a hibaüzenet a külső kijelzőn jelenik meg. A készülék folytatja a működését, amint az áramellátás helyreállt, manuális beavatkozás nélkül. Beállíthat egy adott időpontot, hogy mikor kapcsoljon be/ki automatikusan a készülék. Megakadályozza, hogy a hideg levegő a párologtatóba kerüljön, ha a párologtató hőmérséklete túl alacsony. A távirányítóban elhelyezett hőmérő érzékeli a környezete hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységbe így magasabb komfortérzetet képes biztosítani. A smart gomb használatával a készülék a legoptimálisabb hőmérsékleten fog üzemelni a szoba hőmérsékletének függvényében. 22 dB(A) hangnyomással üzemel, így elég halk ahhoz, hogy nyugodtan aludjon, 4 különböző alvásimód közül választhat.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 196843 Ft + ÁFA (249991 Ft)Melege van, de nem szeret sokáig várni míg lehűl a szoba? Néha fázik, néha megsül, mert folyamatosan ki-be kell kapcsolgatnia légkondicionálóját? Egyenletes hőmérsékletre vágyik otthonában? Zavarja a gép alapzaja? Válassza az LG Inverter V technológiájú légkondicionálót, mely egyszerű és gyors hűtést biztosít. A légkimenetel optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, ami alig több mint 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét. Az antibakteriális szűrő felfogja a 10 ?m-nél nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő mikroporszűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, így magához vonzza és összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a pollent és finomport, amelyek légzőszervi megbetegedéseket, valamint allergiát okozhatnak. Az LG új, Inverter V technológiája forradalmasítja a légkondicionálók energiahatékonyságát. Élvezze az LG teljesítményét csendes működés és energiamegtakarítás mellett.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 203600 Ft + ÁFA (258572 Ft)A Midea Aurora, a méltán híres Luna széria továbbfejlesztett válzotata hatékonyabb és halkabb kompresszorral, valamint fejlettebb, designosabb beltéri egységgel. Az új 2015-ös Aurora a legújabb trendeknek megfelelően, megnövelt lamella kialakítással és legömbölyített élekkel rendelkezik, így szinte bármilyen környezetben elegánsan mutat. Az új beltéri egységek megnövelt méretű, rejtett LED kijelzővel rendelkeznek, így távolról is jól látható a beállított hőfok!
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 2,9 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 209990 Ft + ÁFA (266687 Ft)Akár évi 30-40% energia megtakarítás is lehetséges a hagyományos készülékekkel szemben. Alacsonyabb zajszint, kisebb kompresszor, hatékonyság és teljesítmény növekedés. A hőmérséklet ingadozás kiküszöbölése érdekében a levegő páratartalmát finom légáramoltatással csökkenti. Szűri a baktériumokat, vírusokat és allergén anyagokat, így tisztán tartva a szoba levegőjét. Legújabb generációs kompresszorának és ikerlapátos ventilátorának köszönhetően a kültéri egység az egyik legcsendesebb készülék a piacon, a beltéri egység pedig szinte észlelhetetlen, 20 dB-es zajszinten működik.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 217197 Ft + ÁFA (275840 Ft)A DC hajtás hozzáadásával jelentős teljesítménynövekedést és a rendszerjellemzők javulását tudjuk elérni. Ezek az előnyök gyors indítást és a javuló teljesítményt tesznek lehetővé. A szűrő felületes wasabi részecskékkel van bevonva, ami meggátolja a baktériumok és gombák elszaporodását. A japán éttermekből ismerős lehet a csípős tisztító hatású wasabi. A wasabi szúrós összetevőjének magas fertőtlenítő hatása van, amelyet a nyers hal tartósítására is használnak. Esetleges áramszünet esetén a készülék újra indul az elöző beállított programnak megfelelően.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,1 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 226100 Ft + ÁFA (287147 Ft)A prémium kategóriás LG Artcool Mirror klímaberendezése a gyártó jelenlegi csúcskészüléke, mely a létező összes extrával fel van szerelve. A kimagasló műszaki tartalom mellett az LG a küllemre is nagy hangsúlyt fektetett, a fekete minimalista megjelenés a legigényesebb kialakítású szobákba is tökéletesen mutat. A készülék egyik legkülönlegesebb jellemzője a Plasmaster Ionizátor, mely hatékonyan képes elpusztítani a levegőben lévő káros vírusokat és baktériumokat. LG forradalmian új Inverter V technológiája hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Élvezze a kényelmes otthoni környezetét világszínvonalú energiahatékonyságú és energiamegtakarítás mellett. Tökéletesített energiahatékonyság a 3 csőköteges hibrid hőcserélőnek és a növelt járatszámú csőnek köszönhetően. A hőcserélő hatékonyságát nagyban növeltük azzal, hogy még egy köteget helyeztünk a hibrid hőcserélőbe a felületnövelés érdekében. A hőveszteséget különböző átmérőjű csövek használatával csökkentettük. A cső belterét a járatszámok növelésével 40%-kal megnöveltük. A konverter-bekapcsolások számának szabályzásával optimalizáltuk az áramlás idejét az energiafogyasztási állapottal összhangban. Ezen felül, magasabb teljesítményt és tökéletesebb energiahatékonyságot érünk el, mint a hagyományos inverteres klímaberendezéseknél, azzal, hogy csökkentettük az energiaveszteséget egy fejlett, SiC-nek nevezett anyagkomponens használatáv. Az LG Athena Xtreme Inverter V biztosítja az extrém fűtési funkciót, mely folyamatosan képes a beltéri hőmérsékletet 9°C-13°C között tartani, azaz akár temperálni. Az LG légkondicionálók alacsonyzajszinttel működnek, s ezt az LG egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motor technológiája teszi lehetővé. E technológia segítségével sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt és biztosítani a csendes működést. A széleskörű automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára. A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák, baktériumok és vírusok különböző típusától.
Hűtés: 3,5 kW
Fűtés: 4,0 kW
Szobaméret: 36-45 m2

Ár: 246000 Ft + ÁFA (312420 Ft)


LEDes járműlámpák fej szerint